Tekstil

Elsker du at arbejde med stof, perler, garn og andet der høre til håndarbejde, så er du velkommen uanset om du har prøvet det før eller det er første gang.

Vi kan tilbyde dig at arbejde med forskellige former for håndarbejde og der vil være diverse redskaber som du frit kan benytte.

Hvad vil håndarbejde sige:
Det vil sige vi arbejder i mange former for håndarbejde som fra de mest almindelige kendte som sy, strikke, hækle osv. til at arbejde med perler mere kreative håndværksarbejde.

Redskaber:
Der vil være de mest almindelige redskaber til rådighed som symaskine, hæklenåle og strikkepinde, men også redskaber vil der være alt efter om der er efterspørgsels på disse.

Hvad vil der kunne laves:
Du vil have mulighed for at lave mindre ting. Der kan laves til eget brug i eget hjem, men der kan også laves noget til trængende eller udsatte i Danmark.

Hjælp til trængende i Danmark:
Her vil der være brug for ting til hjemløse som sokker, trøjer, handsker, huer og halstørklæder.
En anden gruppe i Danmark som også har brug for hjælp er de fattige og udsatte og her kan der være tale om tøjdyr til børn, tøj til børn, skoletasker, penalhuse og meget mere.

Krav: Det kræver ingen viden eller erfaring for at deltage

Pris: Her er det gratis at deltage

Sted: Der oprettes hold i Køge, Roskilde og Skive

Hvornår:

Hver mandag i Køge
Hver mandag i Skive

Ønsker du gruppe oprette i andre kommuner eller afholdt på andre dage, så kontaktformularen nederst på siden, tak.

Udstyr:
Der vil være en del redskaber gratis til rådighed for deltagerne, men du er velkommen til selv at tage noget med.

I Corona tider:
Kan vi jo desværre kun tilbyde at vi hver især laver noget i eget hjem og så deler ideer og andet online på Hangouts og via mails/Facebook. Hyggesnak hvor vi er sammen, men hver for sig er med til at holde os i gang.

E-mail: udvalg@hjaelptilhjaelp.dk