Smartphone og billedredigering

Elsker du at lege med smartphone, kamera og lave billedredigering er en sjov leg som altid kan fortsætte og ændre sig ustandselig. Du kan deltage uanset om du har prøvet det før eller det er første gang.

Hvad vil det sige at benytte smartphone:
Stort set alle i dag har en mobil telefon som kan tage billeder og det er netop denne som der skal bruges til at lege med og få lavet sjove billede med.

Hvad vil det sige at benytte er kamera:
Der er ikke ret mange som har et kamera eller videokamera i dag, men dem som har det vil kunne få deres lyst styret ved at tage billeder, klip og efterfølgende lave billedredigering.

Redskaber:
Du skal selv have din smartphone, kamera eller videokamera med, men der vil være en bærbar som gratis kan benyttes til billedredigering.

Hjælp til trængende i Danmark:
Du kan også vælge at lave ting til fattige og udsatte børn især op til jule ved at lave noget de kan hænge på væggen eller miniature billeder til deres legetøj.

Krav: Det kræver ingen viden eller erfaring for at deltage

Pris: Her er det gratis at deltage

Sted: Der oprettes hold i Køge og Skive

Hvornår:

Hver onsdag i Køge
Hver mandag i Skive

Ønsker du gruppe oprette i andre kommuner eller afholdt på andre dage, så kontaktformularen nederst på siden, tak.

Udstyr:
Der vil kun være en bærbar og fotostativ gratis til rådighed for deltagerne, men du er velkommen til selv at tage noget med.

I Corona tider:
Kan vi jo desværre kun tilbyde at vi hver især laver noget i eget hjem og så deler ideer og andet online på Hangouts og via mails/Facebook. Hyggesnak hvor vi er sammen, men hver for sig er med til at holde os i gang.

E-mail: udvalg@hjaelptilhjaelp.dk