Klippe og klistre

Elsker du at arbejde med pap og papir, så er du velkommen uanset om du har prøvet det før eller det er første gang.

Det at arbejde med pap og papir giver en utrolig frihed, hvor du virkelig kan få sat din fantasi i gang. Ved at klippe og klistre er der stort set ingen grænser for hvad du kan lave.

Hvad vil det sige at klippe og klistre:
Det at klippe og klistre ser vi mest til jul, hvor der laves julepynt, men der er mange ting som vi benytter i det daglige som også vil kunne laves i pap eller papir.

Redskaber:
Der bruges maskinpap, karton og mange andre former for papir både hvidt men også farvet. Hertil skal bruges lim og diverse redskaber som små klemmer.

Hvad vil der kunne laves:
Du vil kunne lave dine fødselsdagskort, julekort, bordkort eller du kan lave dekorationer. Du kan også lave meget mere avancerede og kreative ting og her tænkes sådan noget som små huse og ting dertil. Det er kun fantasien som sætter grænsen.

Hjælp til trængende i Danmark:
Her vil der være mulighed for at deltage og lave ting til fattige og trængende børn i Danmark. Her vil det være oplagt at lave julepynt, halloween ting, påske ting og meget andet som fx holder til blyanter og meget mere.

Krav: Det kræver ingen viden eller erfaring for at deltage

Pris: Her er det gratis at deltage

Sted: Der oprettes hold i Køge og Skive

Hvornår:

Hver mandag i Køge
Hver mandag i Skive

Ønsker du gruppe oprette i andre kommuner eller afholdt på andre dage, så kontaktformularen nederst på siden, tak.

Udstyr:
Der vil være en del redskaber gratis til rådighed for deltagerne, men du er velkommen til selv at tage noget med.

I Corona tider:
Kan vi jo desværre kun tilbyde at vi hver især laver noget i eget hjem og så deler ideer og andet online på Hangouts og via mails/Facebook. Hyggesnak hvor vi er sammen, men hver for sig er med til at holde os i gang.

E-mail: udvalg@hjaelptilhjaelp.dk