Bo sammen, men hver for sig

Vi er nogle som meget gerne vil lave en helt ny måde at bo på. Derfor kort fortalt

Hvordan skal vi bo:
Det skal tage udgangspunkt i at vi gerne vil bo tæt på andre som vi kan oparbejde et netværk med, men vi vil bo hver for sig og stadig beholde vores selvstændige bolig.

Boligprisen:
Boligerne skal være handicapvenlige og prisen må skal holdes nede på et minimum og det vil sige mellem 1500-2500 kr. pr. mdr. i husleje plus forbrug.

Fællesskab:
Fællesskabet er noget man vælger til og absolut ikke er tvunget til at deltage i. Nogle gange er det rart med et fællesskab, hvis man kommer ud for at man skal have samlet et møbel eller hjælp til noget helt andre.

Hvad skal boligen indeholde:
Der skal være mulighed for det fornødne som internet, vaskemaskine, opvaskemaskine, ovn, kogeplade og køleskab/fryseskab.

Beliggenhed:
Hvor i landet det kommer til at ligge og om det skal være i noget som allerede er bygget eller der ønskes at få bygget noget op er op til den gruppe som vil arbejde for et helt nyt bo sted.

Miljø og klima:
Vi håber at alle interesserede også har lyst til at udvikle projektet, så miljøet og klimaet indgår i projektet.

Hvem bestemmer:
Det gør i første række dem som er interesseret i at udvikle projektet og får det gennem ført, men derefter tager alle lejerne over og fører deres visioner ud i livet.

Krav:
Alle kan deltage også uden erfaringer.
Du kan også være deltage selv om du ikke ønsker at bo i det færdige projekt.

Så meld dig til ved at udfylde nedenstående formular eller send en mail til boformer@hjaelptilhjaelp.dk